Kako su osumnjičeni za ubistvo male Danke pokazali da su psihopate

0
72

Kolege iz “Vodovoda” ne mogu da dođu sebi nakon što je otkriveno da su njihove kolege Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) priznali da su na zvjerski način ubili Danku Ilić (2), za kojom se tragalo 10 dana.

Srbija je zanijemela poslije vijesti da je Danka udarena kolima, a njeno tijelo bačeno na deponiju. Tijelo djevojčice, podsjetimo, još nije pronađeno.

Zaposleni u “Vodovodu” objašnjavaju da, do juče, niko nije posumnjao da su svakoga dana radili sa dvojicom zločinaca!

– Posljednjih deset dana, otkako je nestala Danka Ilić, osumnjičeni za ubistvo, Janković i Dragijević ponašali su se kao da se nije nije desilo – navodi radnik “Vodovoda” za Kurir.

Dodaje da su se ponašali potpuno normalno.

“Bili su hladni kao špricer”, navode kolege koje su svakog dana bile s njima i nisu primijetile ništa što bi ukazalo da je njihovo ponašanje sumnjivo.

Ovakvo ponašanje pripisuje se klasičnim psihopatama, koje ne pokazuju emocije poslije izvršenog zločina.

“Kad je prijavljen nestanak Danke, direktor “Vodovoda” je pitao zaposlene ko može da se priključi potrazi za nestalom djevojčicom, a tada se među prvima prijavio Dragijević.

Zapravo, tražio je djevojčicu, koju je ubio!

“Svakog dana su dobijali radne zadatke i najnormalnije radili na poslu”, navodi kolega.

Podsjetimo, dvogodišnja djevojčica iz Bora Danka Ilić nestala je 26. marta ove godine dok je bila na porodičnom imanju sa majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom, a poslije 10 dana potrage za njom uhapšena su dvojica radnika JKP Vodovod, Srđan Janković i Dejan Dragijević zbog sumnje da su djevojčicu prvo udarili kolima, a zatim njeno tijelo stavili u automobil marke “fijat” i bacili na deponiju.

Prema riječima ministra unutrašnjih poslova Srbije, Bratislava Gašića, njih dvojica su priznali krivično djelo i detaljno ispričali šta se desilo kobnog dana, a policija i dalje traga za tijelom, jer je ono, prema njihovim riječima premješteno sa deponije.

Ostavite komentar