Monstruozno: Nakon što je ubio suprugu, Ravlić objavljivao njihove zajedničke fotografije

0
261

Šokantni detalji istrage izašli su na vidjelo nakon što je policija u Sarajevu uhapsila Gorana Ravlića (36) zbog sumnje da je zajedno sa svojom majkom Ledžibom Ravlić, ubio svoju suprugu Nerminu Ravlić (32). Tijelo Nermine pronađeno je u njihovom stanu nakon osam dana, kada je rodbina pozvala policiju zabrinuta zbog nejavljanja na pozive.

Ono što je posebno uznemirujuće u ovom slučaju jeste činjenica da je Goran Ravlić, dok je Nermina mrtva ležala u njihovom stanu, aktivno objavljivao zajedničke fotografije sa njom na društvenim mrežama. Osim fotografija, Goran je pisao o njihovoj velikoj ljubavi i sreći, što dodatno pokazuje o kakvom hladnokrvnom ubici se radi.

Nermina Ravlić pronađena je mrtva na sedmom spratu nebodera u sarajevskom naselju Pofalići. Za njeno ubistvo sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i svekrva Ledžiba Ravlić, te pomagač Latif Jašarević.

Jašareviću se na teret stavlja da je s Ravlićem išao u kupovinu alata i oruđa s kojim su planirali da se riješe mrtvog tijela, što mu je, kako se nezvanično saznaje, Ravlić i saopštio.

Ostavite komentar