Nestala dvadesetosmogodišnja Katarina Mihaljević

0
65

Dvadesetosmogodišnja Katarina Mihaljević iz Livna je nestala, a iz Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona mole građane da se jave u najbližu Policijsku stanicu ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj.

Policijska uprava Livno juče oko 14.00 časova zaprimila je dojavu da se Mihaljevićeva /28/ sa prebivalištem u Livnu u Ulici Svetog Ive, udaljila iz porodične kuće u nepoznatom pravcu.

Livanjaska policija došla je do saznanja da je Mihaljevićeva sjela u autobus koji saobraća na liniji Livno-Banjaluka, te da je istog dana oko 14.00 časova izišla na autobuskoj stanici u Banjaluci.

Nestala Mihaljevićeva visoka je 160 centimetara, srednje je fizičke građe, smeđe boje kose i očiju.

Na sebi je prilikom odlaska od kuće imala bijelu kapu, tamnoplavu bundu, traperice tamnije boje, bijele patike, crni ruksak i bijelu PVC vrećicu, saopštili su danas iz kantonalnog MUP-a.

Iz MUP-a pozivaju sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o njenom kretanju ili trenutnom boravku, da o tome obavijeste najbližu Policijsku stanicu na broj 122 ili MUP Livanjskog kantona na 034/203-673 ili 034/201-900.

Ostavite komentar