Otac Danke Ilić reagovao na novo izjašnjavanje osumnjičenog za ubistvo

0
50

Nadam se da će ova agonija što pre da se završi, nisam ovo očekivao, moram da kažem da me je pogodilo, rekao je Miloš Ilić, otac Danke Ilić.

Osumnjičeni za ubistvo Srđan Janković je u potpunosti negirao da je ubio Danku Ilić. Nakon što je tačno tri sata govorio o jezivom ubistvu djeteta u Banjsko Polju, vraćen je u pritvorsku jedinicu.

“Šokiran sam ovim što se danas dogodilo. Zašto je dva meseca čekao da bi sada negirao sve. Nadam se da će ova agonija što pre da se završi, nisam ovo očekivao, moram da kažem da me je pogodilo, a dete im neću oprostiti”, poručio je Miloš Ilić, otac malene Danke.

Kako je rekao, potpuno je nečuveno da je osumnjičeni sve negirao.

“Digao je celu Srbiju na noge, svi su čekali da otkrije nešto, a on je rekao ‘ja nemam ništa s tim’. Verujem da bi on nešto mogao da zna”, kaže otac djevojčice i dodaje da su zbog brojnih negativnih komentara u javnosti da je njegova porodica umiješana u ovaj jeziv zločin, morali da se “povuku sa društvenih mreža”.

“Ugasili smo mreže, ne možemo da čitamo komentare u kojima nas optužuju. Pa ko bi normalan naudio svom detetu. Samo da se sve razotkrije, otvoriću vrata stana i ispričati našu priču”, poručio je Miloš Ilić.

Na pitanje kako se on i supruga drže svih ovih nedjelja, nakon ubistva njihove ćerke, sa suzama u očima i drhtavim glasom jedva je prozvorio:

“Za sada se držimo zbog sina i bebe koju čekamo”.

Janković je uhapšen 4. aprila ove godine pod sumnjom da je ubio Danku zajedno sa kolegom Dejanom Dragijevićem, prenosi Telegraf.rs.

 

Ostavite komentar