Ove 3 stvari su veoma čudne kod sahrane Dalibora Dragijevića

0
120

Dalibor Dragijević (40), koji je umro od infarkta u policiji nakon što je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u premiještanju tijela ubijene Danke Ilić (2), biće sahranjen danas u 14 časova na groblju u selu Zlot.

„Raka se kopa na samom kraju groblja, nije porodična grobnica. Ovde će biti sahranjen Dalibor.

Za njega spremamo grob“, kazali su radnici i dodali:

„Neće s njim u crkvu, već će direktno iz Niša da dođu ovdje“.

Svjetlana, Daliborova majka, izjavila je da ni sama ne zna gdje će Dalibor biti sahranjen, a na groblju inače sahranjenih Dragijevića.

Inače, 3 čudne, nesvakidašnje stvari „prate“ ovu sahranu.

Nije bilo Daliborove umrlice, nije bilo bdenja i vrata kuće su sve vrijeme bila zatvorena.

Podsjetimo, Dalibor Dragijević (40), mlađi brat Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić,  kao i njihov otac Radoslav, bio je uhapšen zbog sumnje da je pomagao Dejanu da sakrije tijelo djevojčice.

U policiji je, navodno, priznao zločin, a saslušanje u tužilaštvu nije dočekao jer je u pritvorskoj ćeliji preminuo od srčanog udara.

Dalibor je, zajedno sa ocem, uhapšen zbog sumnje da je pomogao bratu da sa deponije u okolini Banjskog Polja premjesti tijelo djevojčice na, za sada, nepoznatu lokaciju na teritoriji Bora.

Kako je navedeno u saopštenju policije, sumnja se da se sve odigralo 28. marta, dva dana poslije nestanka djevojčice i početka potrage.

Reporteri Telegrafa javili su da u selu Zlot, odakle je Dalibor, nema nijedne njegove umrlice, a prilaz groblju još juče je bio blokiran od strane policije, koja je čuvala ulaz na groblje i vraćala automobile koji su se tamo uputili.

Ista situacija biće i danas – niko neće moći da priđe groblju dok Dejan ne bude sahranjen.

Podsjetimo, potraga za tijelom Danke Ilić ušla je u šesti dan, a tim povodom se oglasio i državni sekretar MUP-a Željko Brkić i dodao da se obilaze i kopaju sva mjesta po Banjskom polju i okolini kako bi se telo devojčice što prije pronašlo. Intenzivno se pretražuje i rejon Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine.

Veliki broj policijskih i spasilačkih ekipa na terenu je već 15 dana.

telegraf.rs

Ostavite komentar