Pet lica povrijeđeno u sudaru automobila i kombija

0
65

Pet lica, od kojih troje maloljetnih, povrijeđeno je u sudaru automobila i kombija u teslićkom naselju Banja Vrućica.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila juče u 16.55 časova, povrede opasne po život zadobilo je maloljetno lice iz Tešnja – putnik u automobilu pežo, teške tjelesne povrede zadobili su vozač kombija “folksvagen” i maloljetni saputnik, dok su lakše povrijeđeni suvozač i drugo maloljetno lice iz kombija.

Maloljetnici koji su teže povrijeđeni prevezeni su u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, dok su vozači zadržani u Bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Na kućno liječenje pušteni su suvozač i maloljetno lice iz kombija “folksvagen”.

Pežoom je upravljalo lice iz Tešnja čiji su incijali Z.K, a kombijem lice sa inicijalima M.D. sa područja opštine Teslić.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Teslić, a dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj navedeno je okvalifikovao kao krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policija je u Brodu uhapsila lice sa područja ove opštine S.D. jer je nožem nasrnulo na policiju koja je intervenisala po prijavi da to lice prijeti sugrađaninu D.G.

Uhapšeno lice osumnjičeno je za krivična djela ugrožavanje sigurnosti, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Policija je u Modriči uhapsila vozača iz ove opštine čiji su inicijali I.I. jer je vozio sa 1,58 promila alkohola u krvi.

U Derventi je uhapšen vozač sa inicijalima D.D. iz ovog grada sa 1,73 promila alkohola u krvi i vozač S.L. zbog vožnje pod dejstvom droge.

Јuče uhapšenim licima izdat je prekršajni nalog u skladu sa Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Ostavite komentar