PETI DAN POTRAGE ZA MALOM DANKOM: Policija sa majkom uradila rekonstrukciju njihovog kretanja

0
66

Policija je sa majkom dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom Polju kod Bora, išla na mjesto gdje je djevojčica nestala, da im pokaže svaki korak i detalj tog dana, saznaje reporter Tanjuga na licu mjesta.

Urađena je rekonstrukcija njihovog kretanja, a policija sa majkom nestale devojčice provjerava sve informacije i saznanja.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić nastavljena je danas, a razmatra se pretraga Borskog jezera koje se nalazi u blizini, javio je ranije izvještač Tanjuga.

Policijske patrole i dalje obezbjeđuju dvorište iz kojeg je djevojčica nestala. Prethodnih dana pretraženo je 10 kvadratnih kilometara oko kuće ispred koje je djevojčica nestala, u pretrazi učestvuje više od 500 policajaca i spasilaca i dobrovoljci, a pretražen je i kanal ispod kuće koji vodi do rudnika. Specijalistički timovi MUP-a pretražili su tunel, podzemne kanale i šahtove.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45 časova, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Djevojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Ostavite komentar