POTPUNI OBRT U SLUČAJU MALE DANKE: Dejan ranije priznao sve, sada tvrdi da djevojčicu nije ni vidio, ni ubio

0
45

Dejan Dragijević, osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić na saslušanju u tužilaštvu tvrdi da “dijete nije vidio, nije kolima udario niti udavio”, saznaje “Telegraf.rs”.

Ovo je izazvalo veliki šok u tužilaštvu jer je sada porekao sve ono o čemu je prvobitno svjedočio.

Osumnjičenog su doveli pripadnici policije maricom iz pritvora.

On je nakon hapšenja priznao da su on i Srđan Janković djevojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i tijelo bacili na deponiju.

Drugi osumnjičeni za ovaj zločin, Srđan Janković je, nedavno na ponovojenom saslušanju negirao ubistvo djevojčice, dok se nakon hapšenja branio ćutanjem.

Pored Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, u ovom slučaju je osumnjičen i otac Dejana Dragijevića zbog sumnje da pomogao svom sinu da premjesti tijelo djevojčice.

Dejan Dragijević i Srđan Janković se nalaze u pritvoru, dok je Radoslav D, otac osumnjičenog Dejana D. nedavno pušten da se brani sa slobode.

Rođeni brat Dejana, Dalibor Dragijević je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Tijelo djevojčice još nije pronađeno.

Ostavite komentar