Uhapšena braća, na porodičnom slavlju izboli poznanika

0
55

Sadmir Dž. (44) uboden je tri puta nožem u grudi i jednom u stomak u tuči sa braćom Ibrom O. (38) iz Doboja i Šefikom Š. (43) koji ima državljanstvo SAD, potvrđeno je nezavnično “Nezavisnim novinama”.

Ovaj nemili događaj se desilo 13. januara u kasnim časovima tokom proslave rođendana u jednom lokalu, a  kako nezvanično saznajemo Sadmir je  rekao braći nešto što ih je naljutilo i došlo je do svađe i tuče. Tokom obračuna jedan od braće je potegao nož i izbo Sadmira Dž.

Iz Policijske uprave Doboj kazali su da su nedelju, oko tri časa uhaspili I.O. iz Doboja i Š.Š. državljanina SAD-a zbog sumnje da su izvršila krivično djelo teška tjelesna povreda.

Naime, Policijskoj stanici Doboj 1, 13. januara 2024. godine oko 23.10 časova prijavljeno je da je u jednom ugostiteljskom objektu u Doboju došlo do fizičkog obračuna između navedenih lica i lica S.Dž. sa područja grada Doboja, pri čemu je S.Dž. zadobio teške tjelesne povrede, usljed upotrebe hladnog oružja.

“Povrijeđeno lice je zadržano na liječenju u bolnici Sveti apostol Luka u Doboju”, kazali su iz PU Doboj.

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv navedenih lica.

 

 

Ostavite komentar