UŽAS NA KiM: Profesor iz Kosovske Kamenice pronađen mrtav

0
125

Profesor srednje Medicinske škole u Ropotovu kod Kosovske Kamenice Ivica Јovanović (54) juče je pronađen mrtav, potvrdila je za Kosovo onlajn predsjednica Privremenog organa opštine Kosovska Kamenica Tanja Aksić.

Јovanović je nestao tokom jučerašnjeg dana, kada je oko 15 časova krenuo kod frizera. Pošto se nije vratio kući porodica je krenula u potragu za njim, a telefon mu je posljednji put bio dostupan oko 23 časa. Danas je najprije u susjednom selu pronađen njegov automobil. Ubrzo poslije toga, nađeno je i njegovo beživotno tijelo.

– U potragu se danas nakon 24 časa, uključila i Kosovska policija , a njegovo tijelo pronađeno je na 300 metara od mjesta gdje je pronađen njegov automobil – rekla je Aksić i dodala da ne zna više detalja.

Na mjestu gdje je pronađeno tijelo Јovanovića trenutno se nalaze vozila Hitne pomoći, a očekuje se dolazak policije.

Јovanović je prema riječima njegovih ukućana pošao kod frizera i kasnije se nije javljao na telefonske pozive. Njegov nestanak je prijavljen istog dana Kosovskoj policiji, ali im je rečeno da je potrebno da prođe 24 časa od nestanka kako bi se policija uključila u pretragu, što su i učinili danas sat vremena prije nego što je pronađeno beživotno tijelo.

Ivica Јovanović rođen je 1969. godine i bio je ugledni građanin Kosovske Kamenice i dugogodišnji profesor u srednoj Medicinskoj školi u Ropotovu. Više detalja o njegovoj smrti biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Ostavite komentar