UŽAS U ŠKOLI KOD NIŠA: Učenik šutnuo učiteljicu

0
104

Učiteljica u Osnovnoj školi ”Lela Popović” u niškom selu Miljkovac povrijeđena je danas kada ju je napao učenik.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo oko podneva kada je učenik prvog razreda iz još neutvrđenih razloga, šutnuo prosvjetnu radnicu i povrijedio je. Hitna pomoć je učiteljicu transportovala do niškog Univerzitetskog kliničkog centra radi ukazivanja zdravstvene pomoći.

O ovom događaju obavešteno je Više javno tužilaštvo i niški Centar za socijalni rad radi preduzimanja mera iz njihove nadležnosti s obzirom na to da je učenik, zbog svog uzrasta, krivično neodgovoran.

– Možemo da potvrdimo da je Više javno tužilaštvo obavešteno o tom događaju. Za sada ne možemo da iznosimo više detalja – saopštila je Mirjana Pavlović, portparol ove pravosudne institucije.

Direktorka škole potvrdila incident

– To se desilo na času, u pitanju je učenik prvog razreda. Učiteljica je zbrinuta u bolnici, ali je otpuštena na kućno lečenje. Prema mojim saznanjima, ona je dobro, nisam se još videla sa njom, ali planiram da je posetim. Škola je postupila po proceduri predviđenoj za ove slučajeve, obavestili smo sve nadležne ustanove – kazala je Đorđević.

Ostavite komentar