Vučić poručio: Bio sam na terasi, nisam vas se nimalo uplašio VIDEO

0
73

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi video u kojem poručuje da je on bio na terasi dok su neredi bili u toku.

“Ja sam taj koji je bio na terasi, koji je bio u Predsedništvu, na svom radnom mestu, i nisam vas se nimalo uplašio i neću vam dati da srušite Srbiju”, rekao je Vučić.

Naveo je da mu se s vremena na vrijeme čini da politički protivnici, ali i njihovi mentori spolja misle da su u ovoj zemlji svi idioti i da niko nema oči i uši, i da niko ne razumije šta se sve dogodilo.

– Svi su videli da su gotovo tri sata policajci i imovina građana Srbije bili brutalno napadani od onih koji su rešili da ruše demokratiju Srbiji i izbornu volju našeg naroda.  Svi su videli, ali oni bi da okrenu priču, da nas zavitlavaju, da se šale sa Srbijom, da pokušavaju da nas sve naprave zajedno ludima. I u moru laži koje iznose sinoć i danas samo jedna stvar je bila istinita, a to je da su videli nekog muškarca koji im je ličio na Vučića, koji je bio baš na ovom mestu gde sam ja sada, gde su ga izviždali – naveo je Vučić.

Vučić je potvrdio da je to tačno i da je on bio na terasi.

– Apsolutno je tačno, bio sam ja na terasi Predsjedništva svog radnog mesta, nisam ih se uplašio nimalo, nisam pobegao ni u jednu stranu zemlju, nisam se sakrio ni u jedan bunker i nikada se od siledžija i nasilnika skrivati neću. Uvek ću biti uz svoj narod, odbranićemo i sačuvaćemo demokratiju, odbranićemo i sačuvaćemo mir i stabilnost u našoj Srbiji. Živjela Srbija – poručio je Vučić.

Ostavite komentar