SASTANAK SNSD-a I KOALICIONIH PARTNERA U BANJALUCI: Nastavak realizacije značajnih projekata

0
433

Predstavnici SNSD-a i koalicionih partnera u Banjaluci zaključili su danas da je ova koalicija stabilna, da će imati apsolutnu većinu u Skupštini grada, te da će nastaviti realizaciju projekata značajnih za građane.

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je novinarima nakon sastanka da će biti formiran koordinacioni odbor o saradnji koalicionih partnera na nivou grada Banjaluka.

Na sastanku je istaknuto da će biti nastavljena realizacija projekata značajnih za razvoj Banjaluke i da je od izuzetnog značaja da je ova koalicija stabilna.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, predsjednici Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, Socijalističke partije Petar Đokić, Demosa Nedeljko Čubrilović, predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Borivoj Obradović i novoizabrani odbornik iz reda nacionalnih manjina u Skupštini grada Banjaluka Saša Čudić.

Predstavnici ovih stranaka potpisali su 16. novembra u Banjaluci koalicioni sporazum o formiranju većine u banjalučkoj Skupštini grada.

(Srna)

Ostavite komentar