Nebojša Drinić u raljama narko kartela: Poznati diler dobio dozvolu da postavi kiosk u parkiću kod Hrama

0
59

Duško Spasojević, poznat kao “Glava” i blizak saradnik Milade Šukalo i Nebojše Drinića, dobio je dozvolu od Grada da postavi kiosk na lokaciji koja vrijedi milione, u parkiću preko puta hrama Hrista Spasitelja u Ulici Bana Milosavljevića. Prema posjedovnom listu, parcela od 4 m² u vlasništvu je AIPK RO TRGOPROMET OOUR KONZUM 1/1.

Iako ovo zemljište nije u vlasništvu grada, dato je Dušku Spasojeviću, koji je ranije bio optuživan za prodaju droge, da postavi kiosk. Šta će se prodavati u tom kiosku trenutno nije poznato, ali s obzirom na lokaciju u samom srcu grada, nije isključeno da će biti i droga. Za početak je planiran kiosk, ali kako saznajemo, kasnije bi na tom mjestu mogla niknuti i višespratnica.

Lokacija će Spasojeviću donijeti milione maraka, dok je pitanje šta je Driniću dao za ovaj unosan posao. Ovo je samo još jedan u nizu slučajeva dodjele atraktivnog zemljišta osobama bliskim Nebojši Driniću, poznatom i kao “Drina lopina”. Prema nezvaničnim saznanjima, Spasojević je ovu privilegiju dobio zahvaljujući svojim vezama i sa Miladom Šukalo.

Zbog svih ovih dešavanja, ne bi bilo iznenađujuće da se, osim Spasojevića, uskoro iza rešetaka nađu i Milada Šukalo, Nebojša Drinić, kao i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je dao dozvolu za ovaj poslovni potez.

Podsjećamo da je Duško Spasojević, poznatiji kao “Glava”, ranije bio optužen za učešće u organizovanoj kriminalnoj grupi koja je u periodu od oktobra 2013. do septembra 2014. godine neovlašteno trgovala opojnim drogama poput kokaina i marihuane. Ova grupa je, djelujući na međunarodnom nivou, vršila neovlašteni promet droga preko više zemalja, uključujući Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Austriju, te je organizovala nabavku opreme za proizvodnju opojnih droga u Danskoj.

(banjaluckeprice.net)

Ostavite komentar