PONIŽAVAJUĆA PONUDA: Stanivuković nudi građanima salamu od 3,75 KM s “akcijskim” popustom od 10%

0
265

Samo dan prije početka zvanične kampanje, Draško Stanivuković snimio je reklamu u jednom marketu, gdje je najavio “najveće popuste” i promovisao kartice prijateljstva. Još jednom je ponizio građane Banjaluke, nudeći im mrvice kako bi pridobio glasove i zadržao vlast. Ponižavajuće je to što Stanivuković, koji je sebi obezbijedio stanove vrijedne preko pola miliona maraka, sada pokušava impresionirati građane akcijskim cijenama.

U video snimku, Stanivuković prikazuje hljeb koji Banjalučani mogu kupiti za samo 1 KM, te pakovanja jaja i mlijeka. Ipak, cijene u mnogim marketima, čak i bez takozvane “kartice prijateljstva”, su niže od ovih koje on promoviše.

“Koje ludilo, nisu popusti nego lažne cijene. A ovi što vjeruju, neka izvole”, “Sprda se sa narodom. Ako ste vi spali na to da ne možete kupiti hranu, nema vam pomoći”, “Sramota, zatvara vodu svako veče zbog svoje guzice i puni jezero kod Delte – dabogda se utopio u njemu, a narod nema vode”, “Sve za fotelju, a dužan svima. Uskoro će ukinuti i prevoz jer je dužan milion prevoznicima”, “Kad ćeš popraviti asfalt ispod crkve, mamlazu jedan”, samo su neki od negativnih komentara građana ispod videa, koji osjećaju da su još jednom izigrani.

Postavlja se pitanje, zašto ova “milostinja” nije ponuđena na početku njegovog mandata, već sada, kada se hvata za posljednju slamku spasa?

Podsjećamo, Draško Stanivuković je najmlađi gradonačelnik Banjaluke, ali i onaj koji je, prema mišljenju mnogih, izvršio najveću represiju među zaposlenima i zadužio Grad. Banjaluka je dobila negativan izvještaj finansijskog revizora, ali Stanivuković i dalje obmanjuje građane. Dok su cijene u marketima niže bez kartice, on je svoje ljude, o čemu smo više puta pisali, obezbijedio za cijeli život. Nebojša Drinić, blizak saradnik Draška Stanivukovića, vlasnik je više stambenih jedinica u Banjaluci, dok je Milada Šukalo kupila kuću u Rosuljama, ali i stan od vrtoglavih 600.000 KM. Šta su ostali Stanivukovićevi saradnici dobili, o tome ćemo pisati u narednim tekstovima.

Ostavite komentar