Sramotna biografija Draška Stanivukovića! Niti radnog mjesta niti završenog fakulteta

0
56

Da biste bili političar, u normalnim zemljama, potrebno je mnogo više od želje. Tako je Draško Stanivuković nakon srednje škole imao želju, ali ne i sposobnost da bude političar. Bez dana radnog staža, ijednog plaćenog računa u kući i bez završenog fakulteta bacio se u politiku. Osim prodaje magle, ništa drugo uspio nije.

Kad uđete na zvanični sajt Grada Banjaluka i potražite biografiju gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića usta vam ostanu širom otvorena jer ne možete da vjerujete da je dječak koji se odlučio igrati politike postao gradonačelnik.

“Draško Stanivuković rođen je 21. maja 1993. godine u Banjaluci. Završio je Osnovnu školu “Aleksa Šantić”, a potom i banjalučku Gimnaziju”. I tu obrazovanje prestaje, bar ono formalno jer neformalnog znjanja u stavljanju novca građana u džep ima na pretek.

Kako dalje navodi gradonačelnik bez škole, “političku karijeru započeo je u svojoj 18. godini. Godine 2014. bio je najmlađi kanididat na Opštim izborima za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske kada nije osvojio mandat (baš čudno). Dvije godine kasnije kandidovan je za odbornika u Skupštini Grada Banjaluka, gdje je sa osvojenih 2.000 glasova postao najmlađi odbornik u istoriji lokalnog Parlamenta.

Na Opštim izborima 2018. godine se kandidovao za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i ostao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Godine 2018. izabran je za predsjednika Gradskog odbora Banjaluka i član je Predsjedništva Partije demokratskog progresa (PDP).

Na Lokalnim izborima 2020. godine izabran je za gradonačelnika Banjaluke”, stoji na zvaničnoj stranici… Biografiju da popuni nema s čim…

Obrazovanje- nema

Dodatno usavršavanje- nema

Radno iskustvo- nema

Kompetencije- nema

I dok se obični građani bore za svaki dinar, plaćaju račune, kredite… Za to vrijeme Stanivuković se praznom biografijom igra gradonačelnika i glumi “radnika”.

Ostavite komentar