RASKOL u PDP-u: Dragan Milanović ne učestvuje više u kampanji stranke

0
16

Na društvenoj mreži “X” pojavila se informacija da šef Kluba odbornika PDP-a Dragan Milanović više ne učestvuje u kampanji stranke.

Razlozi njegovog povlačenja iz kampanje kao što tvrde pojedini izvori su ti što Stanivuković ne vodi kampanju PDP-a već kampanju Draška Stanivukovića s obzirom da njegovi bilbordi kao i sama kampanja se vrte oko njega, a ne PDP-a.

Tako se Milanović odlučio prikloniti staroj gardi PDP-a kao što je Igor Crnadak, koji i dalje nastavlja putem PDP-a dok Stanivuković ide svojim putem te se nakon izbora očekuje potpuni raskol ove stranke.

Svemu gore navedenom dodatno su doprinjele malverzacije Draška Stanivukovića poput neisplaćenog dugovanja prevoznicima, nevažećih “Kartica prijateljstva”, protesta građana Kupusišta kao i nagomilani problemi koje je iza sebe Stanivuković ostavio u protekle četiri godine.

Svjestan da Draško Stanivuković vodi kampanju samo oko svog lika i “djela” a kao dio stare ekipe PDP-a Dragan Milanović je odlučio ostati u starom sastavu PDP-a koji i dalje radi za partiju, a ne pojedinca u ovom slučaju Draška Stanivukovića.

Ostavite komentar