Šobot: Banjaluka zaslužuje odgovornu i stručnu upravu – ulaganja u svaki dio grada su ključ budućnosti

0
8

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, dr Nikola Šobot, posjetio je Vrbanju, gdje je sa mještanima razgovarao o ključnim problemima sa kojima se suočava ovo naselje.

Šobot je istakao da Vrbanja, kao i ostatak grada, zaslužuje ravnopravan tretman kada je u pitanju razvoj i ulaganja, te da je potrebno osigurati bolju infrastrukturu i dostupnost osnovnih usluga.

„ Proširenje parkinga kod škole i proširenje pristupne ulice kod vrtića su prvi koraci ka poboljšanju kvaliteta života u Vrbanji. Svaka zajednica, svaki dio Banjaluke, mora imati adekvatne uslove za razvoj i sigurnost naših građana,“ poručio je Šobot.

Pored toga, Šobot je istakao važnost izgradnje trotoara od škole do naselja Zeleni vir, kao i ponovno otvaranje laboratorije u Vrbanji, koja je ključna za četiri mjesne zajednice.

„Vratiti laboratoriju u funkciju znači omogućiti lakši i brži pristup zdravstvenim uslugama za hiljade stanovnika ovog dijela grada,“ naglasio je.

Šobot je takođe pohvalio rješavanje problema sa kamerom u ulici Rade Radića, zahvaljujući pomoći MUP-a RS, i istakao da se zajedničkim naporima mogu postići konkretni rezultati.

Na kraju, Šobot je zaključio: „Banjaluka je naša zajednička kuća, a svaki njen dio mora biti uređen i funkcionalan. Samo odgovorna i stručna uprava može osigurati da sva naselja, od centra do rubnih dijelova, dobiju potrebna ulaganja i pažnju. Pobijediće Vrbanja, pobijediće Banjaluka“.

 

Ostavite komentar