Stanivuković nastavlja s bezakonjem: Radovi na rekonstrukciji Ulice Save Ljuboje započeti, iako tender još nije završen

0
8

U banjalučkom naselju Starčevica, u Ulici Save Ljuboje, u toku su radovi na rekonstrukciji ulice i sanaciji vodovodne i kanalizacione mreže. Na prvi pogled, to ne bi bilo ništa čudno, da nije činjenice da tender za izvođača radova još uvijek nije završen.

Naime, prema zvaničnoj dokumentaciji o javnoj nabavci, tender za projekat pod nazivom “Rehabilitacija Ulice Save Ljuboje u naselju Starčevica sa sanacijom vodovodne i kanalizacione mreže” planirano je da se završi tek 7. oktobra. Ipak, radovi su već u toku. Ko je izvođač i kome je Stanivuković unaprijed dao pare i odakle?

Kako je moguće da su radovi počeli, a izvođač zvanično nije izabran? Ovaj postupak izaziva sumnje u regularnost procesa, pogotovo s obzirom na činjenicu da se lokalni izbori približavaju. Ipak, na čelu grada je Draško Stanivuković, gradonačelnik kakvog Banjaluka u istoriji nije imala jer skoro nijedan projekta nije uradio zakonito.

Da li će Stanivuković odgovarati za sve nezakonite radnje u gradu na Vrbasu i kako će se sve ove radnje odraziti na budžet Banjaluke ostaje da vidimo….

Ostavite komentar