Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju Monaku

0
15

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18.45 sati gostuju Monaku u trećem kolu Lige šampiona.

Crveno-bijeli su u prva dva kola poraženi od Benfike (2:1) i Intera (4:0) i zauzimaju 33. mesto na tabeli, dok je Monako na 14. poziciji sa četiri boda.

Klub iz “kneževine” savladao je Barselonu (2:1) i osvojio bod protiv Dinama u Zagrebu (2:2).

– U prve dvije utakmice protiv Benfike i Intera smo napravili dosta individualnih grešaka, svih šest golova primljeni su na taj način. Biće grešaka i protiv Monaka, ali moramo da ih smanjimo na minimum – rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević.

Zvezdin trener je naglasio da će ekipi mnogo nedostajati povrijeđeni Omri Glazer, Vanja Drkušić, kao i Mirko Ivanić i Ognjen Mimović.

– Povrijedili su se sa reprezentacijama. Posebno za Glazera je teško, dosta je odsustvovao, probali smo da ga izliječimo. Sa povratka iz reprezentacije vratio se sa povredom. Drkušić nije prošao pripremni period. Puno utakmica, pričamo i o Ligi nacija… Igrači ne mogu da izdrže taj ritam, dolazi do povreda, a ulog je svuda veliki, nema više prijateljskih utakmica – poručio je Milojević i dodao da je uvijek sljedeća utakmica najvažnija i da ima vremena do duela sa Barselonom 6. novembra u Beogradu.

Ostavite komentar