Adovokat Stojković srušio antiratni skup

0
235

Izgleda da je najuspešniji ruski agent u Srbiji, koji je uspeo da minira antiruski skup, upravo advokat Čedomir Stojković! Učinio je za rusku stvar više nego pojedini rusofili!

Današnji miting u organizaciji NVO „Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata“ doživeo je, najblaže rečeno, pravi fijasko, piše vaseljenska.net.

Naime, grupa nezadovoljnih aktivista iz pomenute NVO koja je pod kontrolom tzv. advokata Čedomira Stojkovića, izvela je klasičnu podrivačku delatnost prema potlačenim ruskim opozicionarima, koji su organizovali miran protest u centru Beograda.

Kao što se vidi iz priloženog, podrivačke sposobnosti tzv. advokata Stojkovića, daleko prevazilaze okvire klasičnog političkog delovanja i evidentno zalaze u veštine i sposobnosti nekih drugih državnih institucija, koje su specijalizovane za operativna dejstva.

Možda je pravo pitanje ono koje se nakon ovih događaja samo nameće, a glasi da će srpska, ali i ruska, ukrajinska i beloruska javnost uskoro saznati koje je zapravo pravo zanimanje tzv. advokata Stojkovića, kao i da li je imenovani u svom životu pohađao određene specijalizovane kurseve i obuke, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Ostavite komentar