BORENOVIĆ DIJELIO ČLANSKE KARTE: Bivši poslanik SNSD-a pristupio PDP-u u Doboju

0
232

Zadovoljstvo nam je što se PDP u Doboju pridružio Drago Ljubičić, čovjek sa velikim političkim iskustvom koji se uvijek protivio politici kakvu sada SNSD sprovodi u Doboju, izjavio je lider PDP Branislav Borenović.

Tvrdi da se PDP “pridružio čovjek koji je dokazao svoj kvalitet i tokom čitavog svog političkog djelovanja se borio i bori za istu ideju u svom gradu”.

– Ovo je jasan pokazatelj jedne činjenice – SNSD u Doboju se rasipa. Danas se PDP pridružio značajan broj ljudi, koji su prepoznali našu politiku kao ispravnu i čistu, kako za grad Doboj, tako i za čitavu Republiku Srpsku. Pozivam sve ljude koji žele da život u našoj zemlji bude bolji, da bude više pravde, jednakosti i dostojanstva, da nam se pridruže i doprinesu ovoj ideji – izjavio je Borenović nakon današnje podjele članskih karata PDP novim članovima u Gradskom odboru Doboj.

Drago Ljubičić, nekadašnji narodni poslanik SNSD, delegat u Domu naroda Parlamenta BiH u dva mandata i nekadašnji kandidat za gradonačelnika Doboja, zahvalio se Borenoviću i rukovodstvu PDP Doboj, te rekao je da je PDP “jedina politička opcija koju vidi kao ozbiljan opozicioni faktor politici SNSD koja vodi Doboj u urušavanje”.

– Na lični zahtjev sam izbrisan iz evidencije u članstvu SNSD. U Doboju su napravili jedan čudan miks, a stranka je odavno otišla predaleko od politika na kojima se gradila. Iz tih razloga, mnog je nezadovoljnih u SNSD, koji napuštaju tu stranku. PDP je stranka koja otvara prostor za nove ljude, koji imaju svoj stav, ideje i zagovaraju vrijednosti koje vode ka boljem životu u RS. Tu sam da svojim iskustvom doprinesem jednoj normalnoj i zdravoj političkoj opciji, pomognem mladim ljudima u PDP i vjerujem da će sve više ljudi pratiti ovaj put – rekao je Ljubičić.

(Srpskainfo)

Ostavite komentar