ĆIRO BLAŽEVIĆ: Primio sam rusku vakcinu u Srbiji, počeo sam i da ličim na Putina

0
265

Miroslav Ćiro Blažević legendarni hrvatski trener dominira svojim izjavama i pod stare dane.

Hrvatski novinari su upitali ” trenera svih trenera” da li je istina da je u zagrebačkoj bolnici primio vakcinu preko reda.

“Nisam se ugurao preko reda, ne želim! Da jesam, sad bi mi ti je…a mater!”, rekao je Ćiro kroz smijeh, otkrivajući da je primio vakcinu, ali u Srbiji. Uzeo je Sputnjik V.

Legendarni trener se tu nije zaustavio i nastavio u svom stilu.

“Lijepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve više ličim na Putina! Raste ta lijepa plava kosa, baš je divna, još samo da izvježbam njegov pogled, i to je to!”, šali se Blažević nakon što je u Srbiji prije desetak dana, kako kaže, primio rusku vakcinu.

Hrvatski novinari su nastavili da ga provociraju da će uskoro morati i po drugu dozu, a on im nije ostao dužan i odgovorio im je kako su Rusi specijalno za njega Rusi smućkali Sputnjika u samo jednoj dozi.

“Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagovao na vakcinu, valjda test na antitela. Čuj, kako sam reagovao, tako da i bradu moram podšišati, raste k’o u Draže”, odgovorio je Ćiro na svoj poznati način.

Na kraju se ipak uozbiljio i rekao da je otišao u Srbiju jer tamo nude “najefikasniju” i “najverodostojniju” vakcinu, koje u Hrvatskoj još nema, i ko zna hoće li je uopšte i biti.

“Nemam ni ja vremena za čekanje i zafrkanciju”, zaključio je Ćiro Blažević

(Kurir)

Ostavite komentar