DETALJI UBISTVA MONAHA: Uhapšen muškarac, osumnjičeni večerao u manastiru

0
203

Policija je privela jednog muškarca za kojeg se sumnja da je na mjesto zločina dovezao Banjalučanina Dragana Ševu koji se sumnjiči da je sinoć nožem usmrtio monaha manastira Glogovac kao i da ga je nakon zločina odvezao osumnjičenog.

Monah Stefan je uboden dva puta jednom ispod srca jednom u grudni koš. Zločin se desio u manastirskom objektu gdje je navodno osumnjičeni i večerao.

Kako saznajemo, radi se o osobi koja je ima problema s narkoticima i koja je često dolazila u manastir te je poznata monasima. Saznajemo i da je iz objekta nestalo oko 100 KM pa se sumnja da je motiv zločina koristoljublje.

Napadač je nakon zločina pobjegao, a teško ranjeni monah uspio je pozvati drugog monaha i reći mu da je ranjen.

Prema nekim informacijama, navodno je uspio reći i ime napadača. Iako su mu pokušali u lokalnom domu zdravlja pomoći, ubrzo je podlegao.

Saznajemo da je navodno muškarac koji je sa mjesta zločina odvezao osumnjičenog nakon privođenja policiji rekao da nije znao da se desio zločin kada ga je vozio.

U prostoriji u kojoj je ubijen monah, kako saznajemo, prizor je bio stravičan, a nakon ovog monstruoznog zločina bilo je krvi na sve strane.

(Nezavisne)

Ostavite komentar