DONACIJA UČENICIMA U GLAMOČU: Veliko srce Marinka Umičevića i “Beme”

0
176

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka i njen tehnički direktor Marinko Umičević, obradovali su učenike osnovne škole u Glamoču, te su tom prilikom donirali 71 par obuće za učenike koji pohađaju Pravoslavnu vjeronauku, ali i brojne druge poklone za mališane.

Naime, ova društveno odgovorna firma i njen direkor Umičević, koji je nadaleko poznati humanista i ugledni privrednik, godišnje doniraju desetine hiljada pari obuće, čime dokazuju svoju opredjeljenost da pomognu onima kojima je to potrebno.

“Srećan sam što sam baš na današnji sveti dan obradovao mališane u Glamoču. Iako sam rođeni Banjalučanin, volim Glamoč koji mi je u srcu i koji sam i ranije pomagao. Želio bih da se zahvalim na dočeku, a posebno protonamjesniku manastira Veselinje Srđanu Belenzadi”, rekao je Umičević u izjavi za Banjaluka.net.

Protonamjesnik manastira Veselinje, Srđan Belenzada, koji je ujedno i vjeroučitelj, zahvalio se Marinku Umičeviću na ovoj vrijednoj donaciji.

“Veliko hvala našem prijatelju Marinku Umičeviću, čija će donacija u obući i te kako dobro doći učenicima naše škole. On je i ranije pomagao, te još jednom pokazao da ima veliko srce i da je istinski humanista, neka mu Bog da puno zdravlja i sreće”, izjavio je Belenzada.

Osim obuće, Marinko Umičević je mališane obradovao knjigama, slatkišima i sokovima, te najavio da će obezbijediti i novogodišnje paketiće.

Povodom posjete i vrijedne donacije, protonamjesnik Belenzada uručio je ikonu Marinku Umičeviću.

(N.Sp)

Ostavite komentar