Evropska konferencija UniCredit-a 2021. okupila domaće privrednike

0
426

Osmu godinu zaredom UniCredit Grupa organizovala je „Evropsku konferenciju UniCredit-a: Godišnji forum za kompanije, finansijske institucije i organe socijalnog osiguranja“, koja je održana u digitalnom formatu 27. i 28. oktobra i 2021. godine.

Ove godine Evropska konferencija okupila je institucije Evropske unije, finansijske institucije, korporacije, investitore, eminente, poslovne lidere i stručnjake iz industrije koji su podijelili svoja viđenja evropske ekonomije, programa oporavka Evropske unije i njegovog uticaja na tranziciju ka zelenoj ekonomiji, te ulogu finansijskog sektora u ovom dinamičnom okruženju.

Među istaknutim učesnicima panel diskusija bili su Johanes Han, komesar Evropske unije za budžet i administraciju, te potpredsjednica Evropske investicione banke, Đelsomina Viljoti.

Od posebne je važnosti što su ovogodišnjem izdanju Evropske konferencije UniCredit-a učestvovali i privrednici iz Bosne i Hercegovine, klijenti UniCredit Bank Banja Luka, koji su prepoznali značaj ovakog događaja i prisustvovali diskusiji o važnim ekonomskim temama korisnim za strateško unapređenje poslovanja.

Član Uprave odgovoran za korporativno i investiciono bankarstvo i maloprodaju u UniCredit Bank Banja Luka, Željko Kišić, tom prilikom je izjavio:

„UniCredit Bank Banja Luka posvećena je osnaživanju lokalnog tržišta i proširenju mreže učesnika u stvaranju ekonomije budućnosti. Zbog toga nam je drago što kao dio UniCredit Grupe imamo priliku da našim lokalnim partnerima omogućimo pristup stručnim uvidima u makroekonomska kretanja kako bismo zajedno poboljšali kompetencije i konkurentnost svih učesnika na lokalnom tržištu.”

(PR)

Ostavite komentar