DIREKTOR POŠTA SRPSKE MILADIN RADOVIĆ: Zahvaljujući našim radnicima odolijevamo izazovima

0
323

Pandemija virusa korona uticala je na sve segmente društva. Nije zaobišla ni privredu a samim tim ni poslovanje Pošta Srpske. Od samog početka izbijanja krize izazvane ovim virusom kao institucija uslužne djelatnosti radili smo u interesu naših korisnika i kreiranju rješenja za novonastali teški izazov. Pošte Srpske su od samog početka bile na usluzi i trudile se da opravdaju slogan „zajedno kroz život“.

Bili smo podrška mnogim aktivnostima i dokazali odgovornost prema društvu i zajednici. Poslujući u izuzetno otežanim uslovima, poštujući mjere koje je propisivao Krizni štab RS, naši zaposleni su činili sve kako bi omogućili nesmetanu komunikaciju koja se u ovim vanrednim okolnostima pokazala od presudne važnosti. Svi korisnici naših usluga, od pojedinaca do državnih institucija mogli su i moći će i dalje da se pouzdaju u nas.

Jasno je kako nam za savladavanje gorućih problema treba drugačija i mnogo kvalitetnija saradnja. Mi smo kao tim kvalitetnu saradnju pokazali radeći u vrijeme lockdowna (totalnog zaključavanja). Ni jedan dan Pošte Srpske nisu zatvorile svoja vrata i uskratili svoje usluge.

Ako nas je virus Korona ičemu naučio, to je onda činjenica kako svi zajedno i pojedinačno imamo odgovornost i obavezu. Mi smo okrenuti našim korisnicima, preduzeće smo koje njeguje saradnju, poštovanje i razumijevanje.

Dobro funkcionišemo jer naši radnici znaju svrhu svoga posla. Svi zaposleni, svi naši radnici, a posebno radnici u tehnološkom procesu rada daju maksimum od sebe i drže sistem Pošta Srpske. Svojim radom održavaju komunikaciju i naše usluge čine dostupnima svim korisnicima. Izgradili smo povjerenje naših korisnika našom sposobnošću, posvećenošću ljudima i pouzdanošću.

Povjerenje je na prvom mjestu. Aktivno radimo, imamo jasnu viziju razvoja. A kao preduzeće koje održava kontinuitet pružanja usluga i posreduje u komunikaciji u vrijeme pandemije, mogu reći da nismo ni pobjednici ni poraženi već sistem koji odoljeva izazovima. Funkcionišemo zahvaljujući solidarnosti, humanosti i odgovornosti naših radnika.

Povezujemo i dajemo snagu i stabilnost poslovnoj zajednici i građanima Republike Srpske. Možemo biti ponosni jer smo siguran partner u vrijeme pandemije.

Veliko hvala svim radnicima Pošta Srpske. Uspješno se nosimo sa teškim vremenima zahvaljujući vama. Veliko hvala svim korisnicima Pošta Srpske. Molim vas da razumijete, prihvatite i podržite naš rad u vrijeme kada se situacija preko noći mijenja.

Želim svima mnogo zdravlja, sreće i poslovnih uspjeha u 2021. godini.

Ostavite komentar