Gojković na druženju u Donjim Ceranima: Izađimo masovno na izbore i podržimo politiku dobra

0
242

Mjesni odbor Socijalističke partije (SP) Klenovac- Gornji Cerani u saradnji sa Izbornim štabom Gradskog odbora Socijalističke partije Derventa organizovao je druženje članova, simpatizera i mještana u naselju Gornji Cerani.

Dako Lazarević, predsjednik MO SP Klenovac- Gornji Cerani, rekao je da je atmosfera na ovom terenu pobjednička i da je interesovanje mještana veliko, što potvrđuje i ovo druženje kojem je prisustvovalo oko 150 mještana, simpatizera i članova ove stranke.

Slaven Gojković, nosilac liste kandidata Socijalističke partije u Izbornoj jedinici 4 i predsjednik Gradskog odbora SP-a Derventa, izrazio je svoje zadovoljstvo odzivom mještana, koji tradicionalno prepoznavaju zalaganje i doprinos socijalista mnogim infrastrukturnim projektima na ovom području.

“Ovo nisu za nas prvi izbori, a slobodno mogu reći da je ovo druženje koje postaje tradicionalno na ovim prostorima. Vjerujem da dolazimo s obrazom, jer uvijek smo ispunjavali predizborna obećanja, i na nama svima je da 2. oktobra izađemo masovno na izbore i podržimo politiku dobra, politiku koja vodi brigu o ravnomjernom razvoju gradskog i seoskog područja. Na ovom području imamo još mnogo toga da radimo i vjerujem da ćemo zajedno uspjeti u tome”, rekao je Gojković.

On je pozvao okupljene da na izborima podrže zajedničke kandidate za Naraodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 4, kao i kandidate za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH. Takođe, potrebna je podrška i zajedničkim kandidatima za predsjednika Republike Srpske i za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Prisutnima se obratio i predsjednik Gradskog odbora NDP-a Zoran Milojević koji je rekao da svi zajednički dosadašnji predizborni skupovi i aktivnosti pokazuju da će 2. oktorbra biti velika podrška zajedničkim kandidatima, koji su spoj mladosti i iskustva.

(N.Sp.)

Ostavite komentar