Kako Osmica podriva “Osmorku”

0
386

Kao što je bilo najavljivano od strane dobro obaveštenih bezbednosnih krugova u Sarajevu, paralelna “tajna policija” Stranke demokratske akcije (SDA) BiH počela je sa dejstvom protiv političkih protivnika iz “Osmorke”, a OSMAN MEHMEDAGIĆ “OSMICA” iskopava najmračnije tajne iz arhiva Obaveštajno-sigurnosne agencije (OSA), u kojoj i dalje uzurpira poziciju direktora.

Nemir su unele glasine da Mehmedagić poseduje video-snimak OSA na kom su zabeležene homoseksualne orgije sa maloletnicima na Jahorini, u kojima su učestvovali funkcioneri Naše stranke, premijer Kantona Sarajevo EDIN FORTO i predsednik opštine Centar Sarajevo SRĐAN MANDIĆ, kao i njima bliski američki diplomata ERIK LARSON, koji je u ime Ambasade SAD u Sarajevu bio pravni savetnik u Uredu za borbu protiv korupcije Kantona Sarajevo. Posebno upada u oči da je Larson nedavno naprasno povučen u Vašington.

Mehmedagić je odlučio da je sada pravi trenutak da snimkom ovog gnusnog čina uceni Forta i Mandića, koji su time prinuđeni da podrivaju jedinstvo koalicije “Osmorke” u korist SDA.

Takođe, Mehmedagić je pod plaštom partnerskih odnosa i brige za američkog diplomatu, ovaj snimak dao na uvid ambasadoru SAD u Sarajevu, uz ucenjivačku sugestiju da bi trebalo uskratiti američku podršku “Osmorci”, kako bi se izbegao skandal širih razmera.

(patriot.name)

Ostavite komentar