Montažni kontejneri “Ekonomik group-a” na graničnom prelazu “Bratoljub”

0
632

Na gradilište graničnog prelaza “Bratoljub”, između Bratunca u Republici Srpskoj i Ljubovije u Srbiji juče je stigao prvi kontigent isporuke montažnih kontejnera komapnije “Ekonomik group” iz Srebrenice.

Granični prelaz biće sagrađen na kompleksu ukupne površine 30.000 metara, a montažom kontejnera, kao sanitarnih i objekata za smještaj državnih institucija ozvaničen je ulazak u završnu fazu njegove izgradnje.

Kontejneri srebreničke kompanije montiraju se i na graničnom prelazu BiH i Srbije, a koristiće se za smještaj carinskih i policijskih službi ove dvije zemlje, inspekcijskih organa i sve ostale popratne sadržaje.

Bojan Rankić, vlasnik kompanije “Ekonomik group” rekao je da je izgradnja graničnog prelaza i mosta “Bratoljub” od ogromnog značaja za širu regiju i za stanovništvo s obje strane Drine, te da je ponosan jer je upravo ova srebrenička kompanija dio projekta.

“Ponosni smo jer je kompanija ‘Enikon’, kao izvođač radova na izgradnji graničnog prelaza između Bratunca i Ljubovije prepoznala kvalitet naših proizvoda  i montažom naših kontejnera omogućila nam da dijelom učestvujemo u ovako značajnom projektu povezivanja dvije države”, poručio je Rankić.

Podsjećamo, radovi na izgradnji mosta  “Bratoljub” u dužini od 227 metara za šta je uloženo 13 miliona evra, a koji spaja Bratunac i Ljuboviju, završeni su 2017. godine i trebalo bi da bude u funkciji do kraja juna, nakon završetka izgradnje graničnog prelaza.

Ostavite komentar