m:tel damama poklanja reprodukciju rada „Zagrljaj“ umjetnice Nataše Konjević

0
211

S ciljem popularizacije ženskog umjetničkog stvaralaštva, ali i obilježavanja Međunarodnog dana žena kompanija m:tel je ostvarila saradnju sa mladom banjalučkom umjetnicom Natašom Konjević. Nataša je za tu priliku kreirala rad simboličnog naziva “Zagrljaj” koji predstavlja zajedničku poruku o važnosti uzajamne podrške i prijateljstva za rast, razvoj i procvat svake osobe.

Tim povodom kompanija m:tel će damama 8. marta pokloniti primjerak iz ograničene serije reprodukcija djela „Zagrljaj“, sa željom da se ideja ovog djela širi i živi svakog dana. Dame koje među prvima na ovaj datum posjete m:tel poslovnice ili društvene mreže kompanije m:tel na poklon će dobiti ovu vrijednu reprodukciju.

Nataša Konjević je mlada vizuelna umjetnica iz Banje Luke čiji radovi su pronašli put i do evropskih nagrada. Slikarka, ilustratorka i autorka impresivnih murala, sa diplomom Akademije umjetnosti u Banjoj Luci te master zvanjem stečenim na Fakultetu primjenjenih umjetnosti u Beogradu, izgradila je prepoznatljiv stil i autentičan artistički potpis. Svoje radove redovno objavljuje na „Konjo Illustration“ profilima na mrežama Facebook i Instagram, kao i na platformi Behance.

(A.M.)

Ostavite komentar