Oglasio se Krivokapić: Dužan sam da saopštim punu istinu

0
337

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić optužio je Demokratski front (DF) da sa DPS-om dogovara obaranje Vlade i Skupštine Crne Gore.

Sve to, kako je napisao na Tviteru, rade s ciljem raspisivanja novih parlamentarnih izbora.

“Dužan sam da građanima Crne Gore saopštim punu istinu o onome što se događalo i događa iza kulisa napada Demokratskog fronta na Vladu Crne Gore: DF zajedno sa DPS-om i njenim bivšim koalicionim partnerima najdirektnije dogovara obaranje Vlade i Skupštine Crne Gore, a sve u cilju raspisivanja novih parlamentarnih izbora”, napisao je Krivokapić.

On je rekao da građani moraju “otvoreno biti upoznati sa igrom koja se medijski plasira i koja će se tek medijski aktuelizovati u narednim danima”.

“Ali budite sigurni da su svi iz Vlade i parlamentarne većine koje DF danas optužuje za izdaju spremni da vašu i našu pobjedu na avgustovskim izborima odbrane po cijenu svojih života. Demokratski front je bojkotom Skupštine sada i javno postao dio parlamentarne većine sa Demoktarskom partijom socijalista”, navodi Krivokapić.

Podsjetimo, Skupština Crne Gore usvojila je sinoć Rezoluciju o Srebrenici, razriješila ministra Leposavića, zbog čega je nastala nova kriza u vladajućoj koaliciji.

 

Ostavite komentar