Prijem za šampione cijelog regiona: Ministarka Davidović sa članovima KKI “Vrbas”

0
244

Sonja Davidović, ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske upriličila je prijem za delegaciju Košarkaškog kluba invalida Vrbas u kojoj su bili predsjednik kluba Marinko Umičević, kapiten Igor Ignjatović i Biljana Nedić.

Povod ovog prijema je taj što su igrači ovog trofejnog kluba nedavno po osmi put uzastopno postali šampioni BiH, i što su u premijernom izdanju regionalne Bauerfeind lige osvojili titulu. Na ovaj način su potvrdili apsolutnu dominaciju i na tome im je čestitala ministrica Davidović, koja im je poželjela dobre rezultate i u narednom periodu.

Predsjednik ovog uspješnog kluba Marinko Umičević, koji je nadaleko priznati sportski radnik i veliki donator sporta zahvalio je ministrici na čestitki i lijepim željama, ali i na sjajnoj saradnji koju klub ima sa resornim ministarstvom kojeg, kako je Umičević rekao, više nego uspješno vodi gospođa Sonja Davidović.

Igor Ignjatović i Biljana Nedić zahvalili su se ministrici na svemu što je dosad učinila za klub i uopšte što ima razumijevanja za osobe sa invaliditetom. Ovom prilikom su je upoznali i o činjenici da su dobili poziv za učešće za kvalifikacioni turnir Evrolige 1 koji se igra naredne godine.

Inače,  KKI „Vrbas“  sa Umičevićem na čelu ove godine obilježava dvije decenije više nego uspješnog postojanja. Treba naglasiti da je Umičević, kako se to narodski kaže, predsjednik, otac i majka Košarkaškog kluba invaliida „Vrbas“, koji je najuspješniji sportski kolektiv u zadnjih deset godina u regionu.

(N.Sp.)

Ostavite komentar