Radnici “Alumine” uspješni sportisti (VIDEO)

0
304

Kada se radi o borbi i uspjehu, najbolji primjer za to jesu sportisti. Njihova dostignuća, želja, posvećenost i velika ljubav poslu, jasno pokazuju da se sve moguće ukoliko se u potpunosti predate onom što radite. Zaista sve može da ima potpuni smisao ukoliko istinski vjerujete, a kompanija “Alumina” vjeruje u svoje radnike, uspješne sportiste.

Jedan od njih je Sredo Vidaković koji iza sebe ima bogatu sportsku karijeru, a kao igrač i sekretar Rukometnog kuba “Drina”, 2019. godine proglašen je za sportskog radnika godine grada Zvornik

“Rukometom sam se počeo baviti 2000. godine. Trenutno sam igrač koji ima najviše titula prvaka Republike Srpske. Prvo što me privuklo da počnem trenirati rukomet jeste uspjeh reprezentacije SR Jugoslavije, koja je 2000. bila treća u svijetu”, izjavio je Vidaković.

On ističe da je rukomet jedan od najtežih sportova, pored vaterpola i boksa, te jedan od sportova gdje ima najviše konflikta, gdje je potrebna snaga, izdržljivost i znanje.

“Ako želiš svoj maksimum da daš na utakmici, moraš dva tri, dana prije toga da se pripremiš, ja sam mnogo toga propustio sa vršnjacima ali nije mi žao, na kraju je rezultat tu, sve bih isto ponovio”, rekao je Vidaković.

Sredo Vidakovićo je zaposlen u kompaniji “Alumina” od 2017. godine. Počeo je na pogonu pripreme mineralnih sirovina, a trenutno je angažovan na poslovima viljuškariste na otpremi gotovih proizvoda sa pogona fino precipitiranih hidrata.

“Trenutno je teže voziti viljuškar, ali nadam se da ću savladati i tu prepreku i da ću biti jako uspješan i na tom planu u našoj fabrici, kao što sam u sportu”, kaže Vidaković.

(Banjaluka.net)

Ostavite komentar