Raskoš i kvalitet „BX Kamena“ najbolje rješenje za uređenje doma

0
351

Izdržljivost i dugotrajnost kamena kao građevinskog materijala poznata je vijekovima, a zbog svojih estetskih vrijednosti on se takođe smatra i idealnim rješenjem za dizajn enterijera i eksterijera.

Zbog mogućnosti primjene u unutrašnjem i vanjskom uređenju, te zbog velikih prednosti u odnosu na druge materijale prirodni kamen može biti uklopljen u gotovo svaki stil uređenja doma.

Ukoliko planirate gradnju, renoviranje ili samo želite osvježiti vaš dom ili poslovni prostor „BX Kamen“ je idealno rješenje.

Sjedište ove firme je u Jajcu, a kompletan prodajni asortiman možete pronaći i u sklopu salona namještaja „Aplex“ u Trnu (Ulica Cara Dušana 110).

„U salonu namještaja „Aplex“ ljudi mogu vidjeti kako naš kamen izgleda kad se postavi kako za unutrašnje tako i za vanjsko oblaganje. Kamen daje tu slobodu i mogućnost različite upotrebe. Sve što čovjek zamisli može se uraditi od kamena ili u kamenu“, kazala nam je Neda Oroz iz „BX Kamena“.

Osim ponude iz „BX Kamena“ u salonu se mogu pronaći stolovi, stolice, madraci, kreveti, klub stolovi, a u fazi proizvodnje su i pametne klupe koje su namijenjene za parkove, ali i autobuska stajališta.

„BX Kamen“ se širi i na tržište Hrvatske, jedno prodajno mjesto imaju u Zagrebu.

„Hrvatska je definitivno veliko gradilište, pogotovo primorski gradovi. Radili smo projekat na Krku, gdje nam je otišlo oko 1.000m2 mozaika, tako da se tržište razvija, otvaraju se mogućnosti. Mislim da polako postajemo konkurentni na tržištu. Kvalitet je definitivno taj koji će nam otvoriti sva vrata“, kaže Oroz.

Prema njenim riječima sve je izvjesnije da će domaći materijali u narednom periodu doživjeti ekspanziju.

„Mislim da se svi okreću domaćim proizvođačima i domaćim materijalima. Kada je „BX Kamen“ u pitanju, kvalitet je tu, a cijene su prihvatljive za sve“, kaže ona.

Pravilno postavljen prirodni kamen traje desetinama godina bez pojave znakova trošenja ili promjene boje, a ono što je svakako prednost u odnosu na druge materijale je jednostavnost održavanja. Upravo zbog toga što dobro podnosi vlagu, ekstremne temperature i izloženost prašini „BX Kamen“ je odličan izbor za svaku prostoriju, bez obzira da li je u pitanju kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba ili kupatilo.

Savršeno je rješenje i za stepeništa, podove, kamine, ali i za vanjska oblaganja različitih površina kao što su staze, ograde, bazeni, garaže i druge površine.

Raskoš i kvalitet „BX Kamena“ omogućuje da se kombinuje sa drugim materijalima u vašem domu, stvarajući savremen prostor koji odlikuje dobar dizajn, zato ako ste razmišljali o postavljanju prirodnog kamena u enterijer ili dvorište „BX Kamen“ je najbolje rješenje.

U najnovijem katalogu možete pogledati bogatu ponudu kamena koju nudi „BX kamen“ iz Jajca.

Katalog pogledajte ovdje.

(A.M.)

Ostavite komentar