Rusi snimili poruku zahvalnosti Srbima za podršku (VIDEO)

0
521

Ruski građani, zahvalni zbog podrške srpskog naroda u proteklim mesecima, od kako traje rat u Ukrajini, odlučili su da snime video zahvalnosti, koji je ugledao svetlo dana.

Inicijativa je potekla sa sajta Pikabu.ru, da bi na kraju nekoliko stotina Rusa i Ruskinja iz više od 30 gradova Ruske federacije, ali i Donbasa, snimilo i montiralo video pod nazivom “Hvala Srbijo from Russia”, u kome govore na ruskom, ali i na srpskom jeziku.

U njemu se mogu čuti sledeće rečenice:

“Dragi Srbi,

Danas Vam se obraća Rusija! Nismo svi isti ali svi želimo da Vam izrazimo svoju ljubav i zahvalnost. Ponosni smo što možemo smatrati braćom tako hrabar i nezavisan narod.

Za nas ste Vi primer časti i dostojanstva. Divimo Vam se. Vidimo Vas. Čujemo Vas. Zahvaljujući Vama znamo da nismo sami. Svaka Vaša reč nalazi put do hiljada ruskih srca.

Dok ceo svet podržava jedne kroz mržnju prema drugima, naš narod želi da se zahvali svakom Srbinu. Hvala!

Za Vašu podršku. Hvala! Za to što stojite nasuprot mnogim. Hvala! Za istinu i pravdu. Hvala! Zato što verujete u nas. Hvala! za Vašu nepokolebljivost. Hvala! za Vašu hrabrost. Hvala! Za Vaše veliko srce. Hvala!

Nas i Srba 200 miliona!

Naši glasovi neće utihnuti. Neće nas izolovati. Neće nas pobediti!

Neka Vas Bog čuva! Srbi i Rusi, braća zauvek! Dragi Srbi, pozdrav iz Donbasa! Hvala Vam na prijateljstvu! – kaže se u video klipu koji je objavljen na Youtubu.

(Serbian Times)

Ostavite komentar