Saša Kondić obezbijedio građevinski materijal za izgradnju pomoćnog objekta porodici Kovačević iz Bistrice

0
626

Zahvaljujući predsjedniku GrO SPS i odborniku u Skupštini grada Banja Luka Saši Kondiću porodica Kovačević iz Bistice kod Banjaluke uskoro bi na svom imanju trebalo da dobije pomoćni objekat za smještaj stoke.

Riječ je o porodici kojoj je poljoprivreda jedan od osnovnih izvora prihoda, pa je donacija građevinskog materijala za izgradnju pomoćnog objekta za Kovačeviće od egzistencijalne važnosti.

“Na ovaj način nastavljamo sa pomoći časnim, poštenim i ugroženim porodicama. Danas smo ispunili obećanje i porodici Kovačević iz Bistrice donirali građevinski materijal, s obzirom na njihovu tešku materijalnu situaciju. Nastavićemo sa sličnom praksom i omogućiti ljudima da mogu da žive od svog rada i u najtežim trenutcima života. SPS nastavlja da bude uz svoje gradjane”, poručio je Kondić.

Porodica Kovačević već osamnaestu godinu zaredom vodi životnu bitku sa opakom i rijetkom bolešću, od koje boluje njihov sin Nikola. Nakon punoljetstva Nikola je izgubio 50 odsto socijalnih primanja, što je dodatno otežalo bitku koju roditelji vode.

Nikola boluje od rijetkog Volfovog sindroma sa devet dijagnoza. To zahtijeva danonoćni roditeljski nadzor i njegu, jer mu zdravstveno stanje zna varirati od stabilnog do kritičnog.

Ostavite komentar