SAVRŠEN DODATAK SVAKOM DOMU: BX kamenom gradite za vječnost

0
310

Prirodni kamen ima dugu istoriju korištenja kao građevinski materijal.

Ovaj materijal i danas se koristi za oblaganje zidova i podova u enterijeru i eksterijeru, a predstavlja i fantastičnu alternativu za uređenje stambenog ili poslovnog prostora.

Kamen je odličan prirodni toplotni izolator. Ljeti će unutrašnjost kuće održavati hladnom, dok će zimi skupljati i čuvati toplinu od grijanja. Ovaj materijal obično se povezuje sa kućama u rustikalnom stilu, međutim sve se češće nalazi u modernim i kosmopolitskim prostorima.

Osim što ima visoku estetsku vrijednost karakterišu ga bogate boje i teksture, te je gotovo neuništiv.

U kompaniji “BX kamen” godinama eksploatišu prirodni kamen za enterijer i eksterijer.

Ako razmišljate o postavljanju kamena u vašem domu, tim “BX kamen-a” je pun ideja, inspiracije i resursa za sve što ima veze sa prirodnim kamenom.

Njihov kamen možete kombinovati sa toplim materijalima poput drveta kako biste stvorili rustikalnu i tradicionalnu atmosferu. Ukoliko je vaša želja stvoriti avangardni prostor kamen možete kombinovati sa staklom i metalom. Ovaj materijal se prilagođava različitim zahtjevima dizajna.

BX kamen privlači pažnju graditelja, dizajnera i potrošača i apsolutni je hit u uređenju prostora. Bez obzira tražite li klasičan sjaj ili moderan mat izgled “BX kamen” će zadovoljiti svačiji ukus.

Ovaj prirodni materijal može se korisititi i kao podni materijal u područjima sa visokim prometom. Takođe zidovi obrađeni prirodnim “BX kamenom” dugotrajno će uljepšati vašu dnevnu sobu dajući joj notu prirode i topline.

Luksuzan i svestran kvalitet prirodnog kamena omogućava da se kombinuje sa drugim materijalima u domu i zato ukoliko želite stvoriti savremen prostor koji je prirodan, jedinstven i dobro dizajniran kontaktirajte “BX kamen”.

Široka raznolikost boja “BX kamena” i činjenica da ne postoje dva ista komada daje još jednu prednost korištenju ovog materijala prilikom adaptacije doma.

Kontaktirajte ih na broj telefona 063 943 981 Više informacija dostupno je na njihovom sajtu BX kamen, kao i na zvaničnim profilima na društvenim mrežama fejsbuk i instagram.

Prirodni BX kamen je bez premca po pitanju otpornosti i estetike. Uz jednostavnu rutinu njege i minimalno održavanje ljepota njihovog kamena eksponencijalno će rasti tokom godina. BX kamenom gradite za vječnost.

(A.M.)

 

 

 

Ostavite komentar