Slaven Gojković: Derventu priključiti na auto put od iduće godine

0
251

Slaven Gojković, nosilac liste SP-a za Narodnu skupštinu Srpske u Izbornoj jedinici četiri, rekao je da je do sada u Derventi vođena korektna kampanja i da očekuje da socijalisti poprave izborni rezultat u odnosu na prošle izbore.

On je naveo da će se kao narodni poslanik truditi da doprinese regionalnom razvoju izborne jedinice, sa poboljšanjem infrastrukture.

“Od iduće godine da se krene sa izgradnjom petlje – priključka na auto-put, jer je to pokretač razvoja našeg grada i regiona. Uvijek smo za socijalnu pravdu i da narod bude na prvom mjestu”, rekao je Gojković.

Inače, očekuje se da će socijalisti sa koalicionim partnerima imati zapažen rezultat i da će se izabrani predstavnici zalagati za ideju ove stranke, a to je da se osnaži Republika Srpska. Iz ove stranke su, sa skupa u Derventi, poručili da će voditi politiku mira, stabilnosti, politiku ekonomskog razvoja Republike Srpske jer samo tako se može razvijati i stvarati bolje uslove za život građana. Očekuju najmanje jedan poslanički mandat iz Izborne jedince četiri, te veliki broj glasova za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, a što je istakao I lider SP-a Petar Đokić, na predizbornom skupu SP-a u Derventi, koji je bio izuzetno posjećen.

(N.Sp)

Ostavite komentar