STEFANOVIĆ: Već dugo slušam laži, ne postoje nikakvi prljavi poslovi

0
328

Član Predsjedništva SNS Nebojša Stefanović saopštio je sinoć da već dugo sluša najnevjerovatnije laži, koje, kako je naveo, “o Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i njemu plasiraju Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i njihovi razni Aleksići, Tepićke i slični megafoni”.

Očigledno polazeći od činjenice da su se, dok su vršili vlast, bavili isključivo prljavim poslovima, otimajući novac građana Srbije i obezbjeđujući sebi lagodan i luksuzan život, dok je Srbija postajala sve siromašnija, često žele da ono što su oni sami radili pripišu nekom drugom – poručio je Stefanović u pisanoj izjavi za Tanjug.

U medijima koje kontrolišu svakodnevno spekulišu, kako dodaje Stefanović, i o odnosima unutar SNS i njegovom odnosu sa predsjednikom Vučićem, zlonamjerno plasirajući brojne izmišljotine, kako bi skrenuli pažnju sa raznih ofšor lokacija i milijardi koje su prelili iz Srbije na svoje račune.

– Ono što se dešava u njihovim strankama, njihovi međusobni odnosi, kao i najmonstruoznije pljačkaške afere kojima smo svi u Srbiji svjedočili u vrijeme njihove vlasti – oni bi željeli da ih se ne sjećamo. Ali ih se građani Srbije jako dobro sjećaju, jer su to bile godine u kojima je Srbija grcala u bijedi, a oni postajali milioneri – kaže Stefanović.

On dodaje da u godinama u kojima Srbija konačno počinje da rješava probleme koje su nam ostavili iza sebe, kao i da postiže značajne ekonomske uspjehe, prije svega zahvaljujući politici oličenoj u Aleksandru Vučiću, “može samo da kaže da mu je čast što je dio tima koji on predvodi u borbi za bolju Srbiju”.

– Istovremeno, kao neko ko je prijatelj Aleksandra Vučića, neću mirno gledati da o njemu laži iznose najgori u Srbiji, a da ne kažem istinu i ne učinim sve što mogu da mu barem malo pomognem u nošenju teškog bremena.

Zato želim da poručim građanima Srbije da ne postoje nikakvi prljavi poslovi, o kojima bi neko govorio kako to navedeni lažovi iz opozicije očekuju. Isto tako želim da poručim građanima Srbije da budu mirni i spokojni, jer sam potpuno siguran da je Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem na dobrom putu i da su pred nama godine u kojima će naša zemlja napredovati – dodao je Nebojša Stefanović.

(Tanjug)

Ostavite komentar