Trivićka „sahranjuje“ PDP, tako je planirala i Srpsku

0
207

Jelena Trivić, koja je bila kandidatkinja PDP-a za predsjednika RS, i koja je ubjedljivo izgubila od novog predsjednika RS Milorada Dodika, postaje sve nervoznija, jer se nisu ostvarili zamišljeni planovi nje i njenih stranih mentora, pa je sada počela da atakuje i na najbliže partijeske kolege.

Naime, prvo joj je bio kriv Dodik i SNSD, pa onda predstavnici Evropske unije, pa članovi Centralne izborne komisije BiH, pa dio opozicije, a sada je „udarila“ i na veh matične strranke, tačnije na Branislava Borenovića i Draška Stanivukovića. Prvog je optužila da podržava drugog, a drugog je optužila da se približio vladajućoj koaliciji, prije svega SNSD-u. O koliko nestrpljivoj i nezahvalnoj osobi se radi govori činjenica da su ušpravo ta dvojica njenih šartijskih kolega bili i njena najveća politička, moralna i matrijalna podrška u predizborno vrijeme, ali je očigledno da Trivićkina zahvalnost traje samo onoliko koliko to njoj odgovara.

Sama činjenica da je započela ozbiljan sukob sa rukovodstvom svoje matične partije, odnosno da je brutalno udarila na PDP, kojima je poručila da će ih „sahraniti“ pokazuje o kakvoj se osobi radi, ali što bi se reklo „bolje i da sahrani PDP, nego Republiku Srpsku“, što bi i učinila da je kojim slučajem postala predsjednica Republike Srpske. Na svu sreću, narod u RS je na vrijeme prepoznao o kakvoj se osobi radi i kolika je Jelena Trivić bila podvala srpskom narodu u Republici Srpskoj, pa nije dobila povjerenje većine, već ju je naprotiv, većina građana Srpske poslala u „zasluženu“ političku penziju.

Mnogi su mišljenja da bi Republika Srpska, imajući u vidu sve ovo što gledamo skoro mjesec i po dana od izbora, bila sahranjena ukoliko bi je kao predsjednica vodila Jelena Trivić, žena koja uništi sve čega se dotakne. Za nepuna dva do tri mjeseca, uspjela je da naruši svoj politički kredibilitet, da sroza svoj ugled univerzitetskog profesora, da izgubi podršku matične stranke, da se odrekne ključnih političkih saboraca, te da svoj narod „gurne u vatru“ pozivajući ga da se međusobno sukobljava na banjalukim ulicama u izbornoj noći i na mitinzima poslije toga, samo kako bi spasila

Jednostavnije rečeno, uspjela je da uništi sve, a tako bi prošla i Republika Srpska da joj je narod to dozvolio.

Pored toga, mnogi su mišljenja da je Trivićka umnogome doprinjela tome da PDP postane kancerogeno tkivo na političkoj sceni u Republici Srpskoj, koje je potrebno odstraniti. Međutim, uspjeli su u tim svojim djelovanjima i sa Trivićkinim idejama zatrovati i SDS, nakjveću opozicionu partiju u Srpskoj, pa je sada pitanje da li će SDS uspjeti preživjeti sve te metastaze koje je dobio od PDP-a posljednjih godina njihovog partnerstva.

Sve u svemu, Trivićka pokušava da se uhvati za bilo kakvu slamku spasa, kako bi na taj način bar malo popravila svoj urušeni ugled u narodu, ali što više pokušava to sve dublje tone i dokazuje da je bila samo obična podvala srpskom narodu, sa ciljem uništenja Republike Srpske, po željama i po recepturi britanaca i njihovih tajnih službi.

Narode Republike Srpske, hvala Ti što nisi nasjeo na još jednu u nizu podvala stranaca i domaćih sluga stranaca, već si se po ko zna koji put izdigao iznad svega i izabrao pravi put, opstanka i svijetle budućnosti naše jedine Republike Srpske.

 

 

Ostavite komentar