Tvornica obuće “Bema”: Uručene nagrade za najljepše fotografije

0
298

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, na čijem je čelu ugledni privrednik i veliki humanista Marinko Umičević, uručila je nagrade dobitnicima foto nagradnog konkursa na temu “Proljeće u Banjaluci“.

Naime, od 25 marta, do zatvaranja konkursa 1. juna stiglo je više od 270 fotografija iz cijele BiH, te su zbog velikog broja kvalitetnih fotografija odlučili da dodjele čak tri treće nagrade.

“Željeli smo da animiramo građane da fotografišu i prikažu nam sve ljepote naše zemlje i to smo i uspjeli. Na konkurs su stigle predivne fotografije iz cijele BiH. Ovo je tradicionalni foto konkurs koji organizujemo, prvo je bio lokalnog karaktera, sada smo ga proširili na cijelu BiH i imamo i jednu dobitnicu iz Sarajeva, a tokom trajanja konkursa javljali su nam se i fotografi iz cijelog regiona sa željom da učestvuju”, rekao je Umičević, koji na sve načine uspijeva da pokaže visok nnivo društvene odgovornosti ove uspjhešne tvornice.

Prema njegovim riječima, žiri na ovom konkursu su činili priznati fotografi Aleksandar Čavić, Sandra Ilić i Vladimir Simić, te urednik i novinar Igor Požgaj

“Prema njihovoj odluci prvo mjesto osvojio je Saša Knežić, drugo mjesto osvojio je Petar Stefanović, a treće mjesto osvojili su: Dragana Dabić, Aida Kraišnik i Ranka Mihailović

Dobitnici su nagrađeni sa 500 KM za prvo mjesto, 300 KM za drugo mjesto i po 200 KM za treće mjesto, a svi su dobiti i po par “Bema” cipela”, rekao je Umičević i čestitao dobitinicima, te zahvalio svima na učešću. Kako je istakao, njima u “Bemi” je veoma drago što su stekli povjerenje građana koji se sve masovnije odazivaju na njihove foto konkurse, a novi nagradni konkurs očekuje se već na jesen.

(N.Sp.)

 

Ostavite komentar