Umičević i “Bema” ne staju: Cvijećem ukrašeno i dvorište “Beme” u Mrkonjić Gradu

0
343

Tvornica obuće „Bema“ Banjaluka, na čijem je čelu uspješni privrednik i čovjek koji je cijeli život posvetio ovoj fabrici Marinko Umičević, odavno je prepoznata kao društveno odgovorna kompanija koja konstantno vodi računa o uređenju svakog dijela fabrike, kao i radnog prostora, na čemu joj mnogi mogu pozavidjeti.

Tako je dvorište Tvornice obiuće “Bema” u Banjaluci godinama prepoznatljivo po uređenosti i cvijeću, ali ni proizvodni pogon “Beme” u Mrkonjić Gradu ne zaostaje.

Naime, Umičević i njegovi vrijedni radnici potrudili su se da sve poslovne partnere i građane koji dođu u dvorište Poslovne jedinice „Bema br 2“ u Mrkonjić Grad na svakom koraku dočeka cvijeće o kojem radnici svakodnevno brinu.

Ovom prilikom, Umičević je pozvao i ostala preduzeća širom Republike Srpske da im se pridruže i uz malo truda uljepšaju svoju životnu okolinu.

Nešto ranije, Umičević i njegovi vrijedni radnici su uredili dvorište tvornice u Banjaluci, te učinili da prelijepim izgledom dvorišta sa izobiljem cvijeća, uspiju oduševiti svakog prolaznika i svakog onog koji dođe u posjetu ovom uspješnom kolektivu. Naime, sve one koje put nanese prema “Bemi” dočekaće cvijeće raznovrsnih boja i mirisa, koji su prijatna dobrodošlica prilikom dolaska u krug tvornice, ali i u njenu prodavnicu, u kojoj svako može pronaći kvalitetnu obuću, torbe, novčanike i kaiševe.

Upravo ovakve aktivnosti ukazuju na veoma visok nivo društvene odgovornosti “Beme”, koja nastavlja da održava urednost svog dvorišta, i pokazuje da je prošlogodišnje specijalno priznanje za najuređenije dvorište privrednog subjekta u Banjaluci, u sklopu akcije “Biramo najuređenije”, bilo dodatni podstrek i vjetar u leđa da dvorište izgleda još ljepše.

Treba naglasiti da, pored radnika zaduženih za održavanje izuzetno urednog “Beminog” dvorišta, prepunog cvijeća, velike zasluge za izgled ovog zaista najuređenijeg dvorišta idu upravo Umičeviću koji svojim idejama, istrajnošću i svojom neiscrpnom energijom daje značajan doprinos i ovom poslu.

(N.Sp.)

 

 

Ostavite komentar