Umičević i Lukač o saradnji “Beme” i policije Srpske

0
335

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske posjetio je Tvornicu obuće “Bema” u Banjaluci i tom prilikom sa Marinkom Umičevićem, tehničkim direktorom “Beme” razgovarao o mogućnosti da “Bema” proizvodi obuću za policijske službenike MUP-a Srpske.

Tokom posjete, Lukač je sa Umičevićem obišao pogone “Beme”, razgovarao sa radnicima, te se upoznao sa vrstom proizvodnje kojom se „Bema“ bavi, kao i sistemom bezbjednosti koji posjeduje, obzirom da se radi o lako zapaljivoj industriji.

Umičević je rekao da su ministra Lukača upoznali sa radom njihove fabrike, koja kao društveno odgovorna firma zapošljava 1.200 radnika, redovno izmiruje sve obaveze prema radnicima i društvu, uplaćuje poreze i doprinose.

“Razgovarali smo i o obući za policiju. Smatram da je dolaskom gospodina Lukača na mjesto ministra unutrašnjih poslova napravljen ogroman iskorak u svim segmentima policije, pa i obući i tekstilu, ali da taj iskorak mora biti i veći jer ima ona narodna ‘čizma glavu čuva’. Zahvaljujem se ministru što je našao vremena da posjeti fabriku, da vidi naše potencijale, da ga upoznamo sa problemima sa kojima se susrećemo i moram da kažem da je sve moje radnike obradovala posjeta gospodina Lukača, kako ja volim da kažem narodnog ministra”, poručio je Umičević.

Ostavite komentar