Umičević želi dovesti Đokovića u Banjaluku: “Bema” pravi cipele za Noleta nakon Olimpijskih igara

0
302

Tvornica obuće “Bema” iz Banjaluke napraviće par cipela za najboljeg tenisera svijeta, Srbina, Novaka Đokovića, koje mu planiraju uručiti nakon Olimpijskih igara u Tokiju, na kojima Đoković učestvuje.

Najavio je to u izjavi za Banjaluka.net Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema” Banjaluka i izrazio nadu da će Đoković biti u mogućnosti da posjeti Banjaluku i lično preuzme par cipela specijalno izrađenih za njega. Pored toga, Đoković bi u Banjaluci istovremeno preuzeo i “Ključ grada Banjaluka” i Povelju “Počasni građanin Banjaluke”, koji su mu dodjeljeni ranije.

“Sve nas je obradovala lijepa vijest da naš Nole nacionale ide na Olimpijske igre i nakon osvojenog Vimbldona i silnih sedmica na prvom mjestu, ponovo nam je vratio raspoloženje i dostojanstvo. Međutim, u posljednje vrijeme se javljaju kere Jakobsfelda, ujedaju, crkoše od muke i zavisti, pa se utrkuju ko će više da uvrijedi Novaka Đokovića. Međutim, tome ne treba davati na značaju, što je više kleveta i laži, Nole nam je miliji i draži”, poručio je Umičević.

Jednostavno, kaže Umičević, “Nole je Nole, naš ponos, naša dika, mogu da pričaju šta hoće , ali i da pocrkaju od muke”.

“‘Bema’ je napravila cipele za prvi korak Novakove djece Stefana i Tare, a nakon Olimpijskih igara ćemo uručiti par cipela i Novaku Đokoviću u kojima će ući u besmrtnost. On je legenda koja hoda i na taj način ćemo mu izraziti zahvalnost. Nadamo se da će doći u ‘Bemu’ da preuzme cipele i da će tom prilikom preuzeti i ‘Ključ grada Banjaluka’ i Povelju ‘počasni građanin Banjaluke’. To mu je dodijeljeno 2015. godine, ali ih još nije preuzeo”, naveo je Umičević i još jednom pokazao da i pored silnih obaveza zbog angažmana i u privredi i sportu i humanom radu ima vremena da napravi potez više i pokuša dovesti Đokovića u Banjaluku, što bi bio veliki poklon za grad na Vrbasu i njegovo stanovništvo.

Ostavite komentar