UniCredit Bank Banja Luka donirala opremu kabinetu za bankarstvo Ekonomske škole Doboj

0
285

UniCredit Bank Banja Luka u okviru svojih društveno angažovanih aktivnosti posebnu pažnju posvećuje pružanju podrške mladima na putu finansijskog obrazovanja i izgradnje njihove tržišne kompetitivnosti.

Iz tog razloga, Ekonomskoj školi Doboj koja ove godine prvi put upisuje smjer bankarskog tehničara, UniCredit Bank Banja Luka donirala je opremu u vidu računara, kancelarijskih stolova i ormara za namiještanje kabineta za praktično izvođenje nastave novog zanimanja.

U srijedu, 16. juna 2021. godine, svečanom otvaranju kabineta za bankarske tehničare prisustovali su Direktor Filijale Doboj, Siniša Ilić, te zamjenik gradonačelnika Grada Doboj, Vladimir Marković. Tom prilikom, direktorica Ekonomske škole Doboj, Tijana Vasiljević Stokić, izjavila je: “Ove godine planiramo upisati 24 učenika u odjeljenje bankarskih tehničara, a sudeći po velikom interesovanju, taj cilj ćemo svakako ostvariti.”

U susretu sa učenicima prilikom otvaranja kabineta za bankarstvo Direktor Filijale Doboj UniCredit Bank Banja Luka, Siniša Ilić, poručio je srednjoškolcima: “Mi u UniCredit Bank Banja Luka zalažemo se za podršku lokalnoj zajednici i izgradnju boljeg i pravednijeg društva. U tom smislu, posebno se angažujemo u finansijskom obrazovanju mladih, jer smo uvjereni da je u savremenom svijetu veoma važno biti dobro informisan o finansijskim i ekonomskim temama. Prepoznali smo priliku da podržimo predstojeće generacije bankarskih tehničara u Doboju, zato što želimo omogućiti mladima da samostalno promišljaju i učestvuju u ekonomskom životu zajednice. Svim učenicima koji će sticati znanje u novim uslovimo želimo sve najbolje u njihovim budućim poduhvatima, i želimo toplu dobrodošlicu u svijet finansija u kojem ćemo ih prepoznati kao svoje sutrašnje saradnike.”

Ostavite komentar