URADIO DOSTA U BANJALUCI: Stanivuković pohvalio Radojičića

0
235

Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pohvalio je rad bivšeg gradonačelnika Igora Radojičića, navodeći da je time njegova pobjeda još veća.

Stanivuković je naveo da je u Banjaluci teže bilo pobijediti Radojičića, nego da je na crtu za gradonačelnika eventualno izašao predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Radojičić je, smatra Stanivuković, neko ko je uradio kvalitetne stvari za Banjaluku, pokrenuo određene procese.

“I od mnogih gradonačelnika u RS pokazao se kao najživahniji, u smislu rada na terenu i posvećenosti u mandatu. I trebao je ogroman rad da sve to izbalansira – ogromna sredstva, čitav vladin sektor, sve institucije, gradska uprava… I ipak je to jedan rad, da se ne stidimo reći – bila su neka djela… Tako da mogu reći da je zaista ovo jedna velika pobjeda i predstoji nam ogroman rad na koji sam spreman sa svim mojim saradnicima, da istrajemo na svim datim riječima, da ga uradimo”, rekao je Stanivuković.

On kaže da je opredjeljenje Banjaluke i svih Banjalučana najbolji mogući odnos sa Beogradom i Srbijom.

Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke je dodao da nikome ne bi prijalo da tražimo one najosnovnije stvari jedni od drugih, prenosi Mondo.ba.

“Ne bi nikom prijalo, koliko god da smo braća, da moramo da tražimo one najosnovnije stvari jedan od drugog. Cilj je da Banjaluka u tom pravcu ide. Naše opredjeljenje jeste, i jedna poruka Beogradu i Srbiji ide, da politička figura nije samo Dodik, i to je istina, da postoji još politika, da postoji druga istina, prava istina, da postoje ljudi koji mogu da vode ne samo Banjaluku nego Republiku Srpsku i da će te promjene biti za dvije godine. Ja to znam, dakle više negu reći vjerujem”, naglasio je on.

Prijateljska ruka pružena je i prema svim drugim gradovima u Srbiji, BiH i regionu, zaključio je Stanivuković.

(Mondo.ba)

Ostavite komentar