Vrijedna donacija m:tel-a Klinici za dječije bolesti

0
229

Podrška i donacije usmjerene u pravcu unapređenja uslova života i liječenja za najmlađe, apsolutni su prioritet društveno odgovornog aspekta poslovanja kompanije m:tel. Ovoga puta, m:tel je donirao sredstva za kupovinu vrijedne opreme Klinici za dječje bolesti UKC RS.

Kompanija m:tel, poslujući u okviru Telekom Srbija grupe, godinama unazad njeguje upravo onaj dio poslovanja koji se tiče društvene odgovornosti i odnosa prema zajednici, s naročitom pažnjom se odnoseći prema dobrobiti za najmlađe. S tim u vezi, mnogo puta do sada je kroz program donacija, ali i podržavajući mnogobrojne projekte i aktivnosti u čijem su fokusu djeca i mladi, pomagala upravo unapređenju kvaliteta njihovog života i zdravlja.

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, je u poslovnoj zgradi kompanije m:tel u Banjaluci, 25. marta ove godine, uručio ček načelniku Klinike za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske prim. dr Vladimiru Mirošljeviću, a za potrebe nabavke 20 ultrazvučnih inhalatora. Tom prilikom Vladimir Lučić je izjavio: „Kompanija Telekom Srbija ima dugu praksu društveno odgovornog poslovanja, koju na uspešan način sprovode i njene ćerke firme. Trudimo se da ulažemo u zajednicu u kojoj poslujemo, osluškujući aktuelne potrebe iste te zajednice. Srećni smo što je naša kompanija m:tel Banja Luka u prilici da u ovim za sve nas izazovnim vremenima pomogne Klinici za dječije bolesti UKC RS, donirajući sredstva za nabavku ultrazvučnih inhalatora za pomoć najmlađim sugrađanima. Kako naš m:tel, tako i  Telekom Srbija nastaviće i ubuduće da podržavaju institucije i ustanove čiji rad podrazumeva brigu o najmlađima“.

Naglašavajući naročitu fokusiranost društveno odgovornog poslovanja kompanije na pomoć i podršku najmlađima, Marko Lopičić, generalni direktor m:tel-a, takođe je izrazio zadovoljstvo činjenicom da će ova klinika sada imati bolje uslove za njegu i brigu o djeci. „Želimo uvek biti oslonac, podrška i prijatelji zajednici u kojoj poslujemo, a naročito kada je reč o ulaganju u zdravlje naše dece“, rekao je Marko Lopičić.

Prim. dr Mirošljević, načelnik Klinike za dječije bolesti UKC RS zahvalio je kompaniji m:tel, kako je naglasio, prvenstveno zato što svojim odgovornim odnosom prema zajednici čini uslove za život, odnosno liječenje najmlađih lakšim i kvalitetnijim. „Hvala kompaniji m:tel na izuzetno vrijednoj donaciji koja će bitno uticati na uslove liječenja najmlađih i najranjivijih, u ime svih zaposlenih na Klinici za dječije bolesti, ali prvenstveno u ime naših malih pacijenata”, rekao je prim. dr Mirošljević.

Još jednom u nizu donacija zdravstvu i zdravstvenim ustanovama, kompanija m:tel pruža prijateljsku pomoć onima kojima je ona najpotrebnija, nastavljajući i na ovaj način kontinuirano da ulaže u zajednicu u kojoj posluje.

Ostavite komentar