VULIN PORUČIO: Srbija neće biti na kolenima

0
245

Ni sva nakolnost zemalja koje pokušavaju da stvore lažnu državu Kosovo nije bila dovoljna da se sasvim zaborave svi zločini šiptarskih terorista. Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju naša zemlja neće biti na kolenima kako bi Vljosa Osmani želela.

Ovako je ministar policije Aleksandar Vulin reagovao na tvrdnje predsjednice privremenih institucija na KiM Vjose Osmani, u intervjuu njemačkom Špiglu, da Srbija treba da padne na koljena i da su Srbi na KiM počinili genocid.

“Da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred ‘žutom kućom’ i Srbima ubijenim zbog trgovine organima, pred kostima porodice Stolić, pobijenih u Goraždevcu, Starom Grackom, Livadicama i svim stratištima na kojima su ubijani srpski, goranski, romski, bošnjački, pa šiptarski civili koji nisu hteli da budu deo OVK. Poverovati u laži Osmanijeve o srpskog genocidu na KiM je kao da šiptarima koji su palili manastire poverujete da su borci za hrišćanske i evropske vrednosti”, istakao je Vulin, pišu Novosti.rs.

(Novosti.rs)

 

Ostavite komentar