ZA NEMJERLJIV DOPRINOS: Novaku Đokoviću najviše priznanje Teniskog saveza RS

0
258

Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović uručio je danas najboljem svjetskom teniseru Novaku Đokoviću najviše priznanje Teniskog saveza Srpske, za nemjerljiv doprinos afirmaciji i razvoju teniskog sporta u Srpskoj.

“Saradnja Teniskog saveza Srpske sa Novakom Đokovićem i njegovom porodicom se nastavlja uprkos pandemiji virusa korona. Novak je istakao da želi da pomogne razvoj ovog teniskog sporta u svim kategorijama”, istakao je Milinović, prenosi ATV.

On je naveo da su se tokom razgovora dotakli klupskih prvenstava kao jedne od najbitnijih karika za razvoj teniskog sporta i potrebe da se što prije krene u organizaciju takve vrste nacionalnog prvenstva, saopšteno je iz Teniskog saveza Srpske.

Milinović je dodao da se razgovaralo na koji način se dalje, uz Novakovu podršku, može nastaviti dalji razvoj teniskog sporta i u Republici Srpskoj i u regionu.

Prema njegovim riječima, Novak je izrazio žaljenje što do sada nije bio u mogućnosti da zaigra u Banjaluci na novom terenu, ali je dodao da će se i to desiti u narednom periodu, ali da je Đoković sada prioritetno posvećen “Rolan Garosu” i ostalim grem slem turnirima.

“Kada je u pitanju održavanje čelendžera `Srpska open` ostalo je još nekoliko detalja koje trebamo uslaglasiti zajedno, da bismo bili sigurni da li će ove godine biti održan turnir, što je svakako velika želja i Đokovića i Teniskog saveza Srpske”, naveo je Milinović.

Priznanje je uručeno i ocu Novaka Đokovića, Srđanu koji je od samog početka pruža bezrezervnu podršku Teniskom savezu Republike Srpske.

(ATV)

Ostavite komentar